Tuotanto ja äänitys

Kaipaako yhtyeesi äänimaisema jotain uutta ja erilaista? Vai oletko kenties vailla nopeaa pienen budjetin demoäänitystä? Ehkä tarvitset äänitteesi mausteeksi ripauksen villiä länttä banjoraidan muodossa? Tarvitsetko kenties määrätietoisen tuottajan, joka suunnittelee projektin vaiheittain ja huolehtii sen toteutuksesta alusta loppuun?

Minulla on vuosien kokemus äänityksistä – aina pienen budjetin demoista studioissa tehtyihin virallisiin julkaisuihin. Olen myös opiskellut musiikkiteknologiaa Metropolia AMK:ssa, josta valmistuin 2012.

Pienempiä tuotantoja varten minulla on kevyesti liikkuva äänityskalusto. Sen avulla tilasta kuin tilasta saa näppärästi muokattua äänitysympäristön. Mikrofonien ja kanavien puolesta on mahdollista äänittää yhtä aikaa esim. rumpusetti, kitara, basso, laulu tai joku vastaavan kokoinen kokoonpano. Jos omat tilat tai laitteet eivät riitä, tuotantoja voidaan tehdä jossain Helsingin tai lähialueen mainioista studioista.

Tuottajana näkyvin meriitti on Siilijalanjälki-albumin vuoden 2012 lastenmusiikkilevyehdokkuus EMMA-gaalassa. Lastenmusiikin lisäksi olen tuottanut mm. hc-punkia ja cowboy-jatsia. Tuottajana olen tottunut ottamaan vastuuta kokonaisvaltaisesti. Kiinnitän huomiota tarpeen mukaan sävellyksiin, sovituksiin, sanoihin, saundeihin, soiton tarkkuuteen/tyylinmukaisuuteen ja kaikkeen muuhun, mikä kulloinkin voi auttaa haluttuun lopputulokseen pääsemisessä. Minulla on myös malttia ottaa neutraalimpi tuottajarooli, kun se palvelee kokonaisuutta paremmin.

Pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia miihkali@miihkali.fi!
Kerro viestissä lyhyesti projektistasi. Ainakin seuraavat asiat olisi hyvä tulla ilmi:
-yhtyeen kokoonpano
-musiikkityyli ja mahdolliset referenssit
-äänitettävien kappaleiden määrä
-onko käytettävissä treenikämppä tai joku muu äänityspaikka?
-aikataulu/deadline
-mahdolliset budjettirajoitukset
-projektin luonne eli onko esim. demo tai julkaistava äänite
-mahdolliset muut toiveet lopputuloksen suhteen